ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!




Οι ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου της Α.Κ.Ε., όσο και του Προέδρου της Ομοσπονδίας που αντιδεοντολογικά χρησιμοποιεί τον τίτλο της Ο.Μ.Ε., αφ’ ενός δεν δίνουν καμία απάντηση σε όσα νόμιμα και εμπεριστατωμένα αποκαλύψαμε και αφ’ ετέρου μας θυμίζουν την λαϊκή ρήση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».


Το συμπέρασμα όμως και των δύο ανακοινώσεων είναι ΕΝΑ:
Όπου η ηγετική αυτή ομάδα των «συνδικαλιστών» που ίδρυσαν την Α.Κ.Ε. είχε την ευθύνη διοίκησης, υπήρξαν «σκιές», τις οποίες, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της, ο Επικεφαλής της συγκάλυπτε!

Εάν λοιπόν ευσταθούν οι ισχυρισμοί αυτοί, προκύπτει το ερώτημα γιατί τα καταγγέλλει τώρα και δεν τα κατήγγειλε τότε;

Ένα ακόμη ερώτημα προστίθεται στα πολλά ακόμη ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που θέσαμε...

Ό,τι αφορά την Παράταξη μας, την ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, ήδη από το έτος 2017 προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρσή μας με την ΔΙΑΓΡΑΦΗ των συγκεκριμένων μελών της σημερινής Α.Κ.Ε. και συνεχίζουμε με πράξεις να στηρίζουμε τη διαφάνεια για ΟΛΑ τα ζητήματα για τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτούμε στους συναδέλφους μας, προσφεύγοντας στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ!!!

Αναρωτιόμαστε όμως εάν η πρόταση του Προέδρου της Ομοσπονδίας οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ» για πρόσληψη ορκωτού λογιστού ισχύει-καθότι έχουν προσωποποιηθεί κατηγορίες για οικονομικά εγκλήματα από την Εισαγγελία Αθηνών-ή μήπως θα ήθελε να περιμένουμε το Εισαγγελικό Πόρισμα;

Ο Πρόεδρος της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ παραδέχεται εν τέλει – μετά από την κατάθεση εκ μέρους της Παράταξής μας αδιάσειστων στοιχείων και τις ερωτήσεις μας στο Δ.Σ., οι οποίες έμειναν αναπάντητες ή/και αντιμετωπίζονταν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς- ότι υπάρχουν όντως δυο λογαριασμοί, αλλά δεν απαντάει
•γιατί ο... «κανονικός» ΔΕΥΤΕΡΟΣ λογαριασμός ανοίχτηκε χωρίς σχετική Απόφαση του Δ.Σ. της ΟΜΕ,
•γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ στις δύο Ελεγκτικές Επιτροπές που έλεγχαν τα οικονομικά στοιχεία της ΟΜΕ
• γιατί δεν δόθηκε ούτε στον Ορκωτό Λογιστή;

Ο δεύτερος (μέχρι πρότινος «ανύπαρκτος») τραπεζικός λογαριασμός, ξαφνικά, μετά τις ενέργειες και τις αποκαλύψεις των παρατάξεων Δ.Α.Κ.Ε., ΠΑΣΚΕ, ΣΕΚΕΣ έγινε «αναγκαίος» και «κανονικός».
Αφού ο ίδιος δηλώνει ότι γνώριζε τα πάντα, καθ’ όσον, όπως ο ίδιος γράφει, έχει συνυπογράψει τα πάντα και άρα και όσα ο Ταμίας παραδέχθηκε, πώς επέτρεψε να πραγματοποιηθούν δύο συνέδρια της ΟΜΕ βασισμένα σε λάθος οικονομικά δεδομένα;

Αλήθεια εάν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι αποκαλύψεις, η ΑΚΕ θα απέπεμπε τον Ταμία της ΟΜΕ με ανακοίνωση;  Θα παραδίδονταν τα στοιχεία αυτά στον Ορκωτό Λογιστή;  

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν ότι:

Διακινήθηκε από τον μέχρι πρότινος άγνωστο ή «ανύπαρκτο» και πλέον «αναγκαίο» και «κανονικό» λογαριασμό χρηματικό ποσό, που ξεπερνά τις 120.000,00 €.
Εξ αυτών εξεδόθησαν τραπεζικές επιταγές για άγνωστες αιτίες-και ενώ κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 5ης Οκτωβρίου 2018 σε επίμονες ερωτήσεις μέλους της παράταξής μας ο Ταμίας της Ο.Μ.Ε. διαβεβαίωνε ότι πρόκειται το πολύ για 5 επιταγές, δια των οποίων έχουν πληρωθεί το ποσό των 10.000 €-από επίσημα τραπεζικά έγγραφα προκύπτει ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό ξεπερνά τις 45.000,00 €!!!
Επ’ αυτού τί έχουν να μας απαντήσουν;

Οι επανειλημμένες αναλήψεις χρηματικών ποσών από χρεωστική κάρτα πού οφείλονταν;

Οι δαπάνες για ξενοδοχεία σε ημερομηνίες ΑΣΧΕΤΕΣ με την δράση της Ομοσπονδίας, τα έξοδα σε μπουζούκια, σε μεζεδοπωλεία και σε καταστήματα εσωρούχων αφορούσαν την δράση της Ο.Μ.Ε.;

Για όλα τα παραπάνω θα απαντήσουν;;;
Ή πιστεύουν ότι απάντησαν επειδή τα βάφτισαν «παρατυπίες»…;;; 

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Ο.Μ.Ε. και μέλος της Α.Κ.Ε., Χρήστος Κιόσσης, δήλωσε στο τελευταίο Δ.Σ. ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει υπογράψει για να ανοιχθεί ο εν λόγω λογαριασμός και ότι μπορεί να έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του!!!

Ό Πρόεδρος όμως της Ο.Μ.Ε., στην ανακοίνωσή του, δηλώνει ότι υπέγραψαν ο ίδιος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας, όπως προβλέπεται!!!

Τελικά, θα συνεννοηθούν μεταξύ τους; 


Τα στοιχεία λοιπόν που καταθέσαμε είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, δεν αμφισβητούνται μιας και τα παραδέχονται και οι ίδιοι-όψιμα βεβαίως- και εμείς παραθέτουμε παρακάτω ενδεικτικά κάποιες από τις κινήσεις του «αντικανονικού» λογαριασμού στον «κανονικό» και συνεχίζουμε να μην αντιλαμβανόμαστε ποιές από τις ανάγκες των συναδέλφων μας υπηρετούν τα έξοδα για μπουζούκια, εσώρουχα και διαμονές σε ξενοδοχεία των στελεχών της Α.Κ.Ε. ΟΜΕ.



Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, στο τελευταίο Δ.Σ., όταν επεδείχθησαν τα εμβάσματα με τα οποία τα μελη της Α.Κ.Ε. Ο.Μ.Ε. κατέθεταν χρήματα σε συγγενικά τους πρόσωπα, αντί ο Πρόεδρος να απαντήσει επί της ουσίας, αυτός και η παράταξη της Α.Κ.Ε., αντέδρασαν «αμήχανα», προεξέχοντος του νέου μέλους της Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ., Κωνσταντίνου Δρίβα, λέγοντας ότι αυτά «αποτελούν προσωπικά δεδομένα»...

Ο Πρόεδρος δε, κάλεσε την Αστυνομία για να μηνύσει το μέλος της παράταξής μας, που τα κατήγγειλε και ζητούσε διαφάνεια.
Αστυνομικά όργανα εισήλθαν στο χώρο της συνεδρίασης, αλλά ο Πρόεδρος, για λόγους, που δεν γνωρίζουμε, εν τέλει υπαναχώρησε.
Εμείς πάντως παραμείναμε εκεί έτοιμοι να υποστηρίξουμε για μία ακόμη φορά την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών οργάνων στα οποία έχουμε ήδη προσφύγει.

Στη ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ είμαστε πεπεισμένοι ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν επέλθει κάθαρση σε όλα τα επίπεδα.  Δεν μπαίνουμε στη λογική της συγκάλυψης, δεν εκβιαζόμαστε, ούτε εκφοβιζόμαστε παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες της ΑΚΕ. 

Όλα στο φως!!!

Άλλωστε στο τέλος το φώς νικάει πάντα το σκοτάδι!!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ


                Υ.Γ. Οι δικές μας ανακοινώσεις είναι ενυπόγραφες. Θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησής τους με τον συνδικαλισμό να γνωρίζουν τα μέλη της Α.Κ.Ε. Ο.Μ.Ε. ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Α.Κ.Ε. ΕΥΔΑΠ αριθμεί 11 μέλη, η υπογραφή των οποίων τίθεται με τον ανωτέρω τίτλο. Αντιθέτως, η δική τους ανακοίνωση «υπογράφεται» από κάποιο Γραφείο Τύπου Α.Κ.Ε.. Ποιος είναι ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου; Θα μας πουν το ονοματεπώνυμό του ή φοβούνται;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.